+45 2440 7588              info@consciousleaders.dk          

Bliv fuldspektret topleder

Opdag ubevidste ressourcer i psyken, som frisætter din videre udvikling og karriere

Frem for blot at støtte dig i at spæne stærkere og hurtigere mod dine kendte mål med de eksisterende ressourcer, ser vi det som vores fornemste opgave at topkvalificere dine menneskelige ressourcer og ledelsesmæssig bevidsthed: Conscious Leadership.

Vi vil ikke udelukkende klæde dig på med diverse ledelsesteknikker og teorier. Via coaching og kurser vil vi forsigtigt afklæde dig det i din psyke, som kan spænde ben for, at du udnytter dine evner som leder. Og hjælpe dig til at finde dine indre unikke ressourcer.
Naturligvis suppleret med gedigne metoder til kompetenceudvikling, så du kan hvile i solid og rolig selvfølelse og samtidig være åben for nye perspektiver.

Du kan vælge flere veje til Conscious Leadership

Brug til en start den individuelle træning, lær en masse sammen med en gruppe af ledere og / eller meld dig til et af vore kurser – som vi også gerne skræddersyer helt efter jeres behov i form af interne kurser.

De bedste organisationer er workplayces

Workplayces – Arbejdspladser, hvor talenter spiller sammen. Leg inviterer talentet frem, og når talenter leger sammen, sker der for alvor udvikling!

Playfulness skaber overskud og sundhed på alle bundlinjer
Via consult, coaching og undervisning tilbyder Conscious Leaders alle størrelser organisationer vores ekspertise i at skabe flow i relationer, ledelsespraksis og virksomhedsudvikling.

Vi støtter det vane- og banebrydende, bringer den kreative intelligens i cirkulation i organisationen og skaber synergi og originalitet i den visionære tænkning.

Kvalitet på alle hylder!

Fortvivl ikke, hvis du trænger til at vokse ud af din lederstil, hvis præstationerne i teams skal toppe, hvis produktion og humør i organisationen skal optimeres. Du kan nemlig hente support, inspiration og læring her hos os.

Vi tilbyder en lang række virksomhedsinterne kurser og opslår jævnligt åbne kurser og seminarer. De fleste af disse tilbyder vi i neddroslet udgave i form af levende, interaktive foredrag og workshops.

WorkplaYces med krop og sjæl, hjerne og hjerte!


Bliv virtuos top-leder ved at udvikle dine kontakt- og kommunikationsevner side om side med psykiske, fysiske og åndelige ressourcer

Footer Call to action kontaktform

 • Vores mission er at opgradere arbejdspladser til ‘WorkplaYces’ – hvor talenterne genererer kreativitet og produktivitet i sund balance med familie- og fritidsliv.
  Via træning samt executive coaching, sparring og rådgivning, styrker vi ledelsesniveauerne til at håndtere tidens kompleksitet hinsides værktøjskasser.

  Aftal et besøg for at få mere viden om, hvordan vi kan bruges som samarbejdspartnere vedrørende lederudvikling og HR.

  Du er altid velkommen til bare at ringe på 2440 7588.

  Navn

  Email

  telefonnummer

  Emne

  Din besked

Conscious Leaders © 2004-2015   |  Designed by  Zenario.com  |  Home  |  Cookies  |  Samhandelsbetingelser